PUNTAIRES DE COVADONGA

Fa uns anys, al celebrar la Festa Major del barri, es vam programar actes de caire tradicional i varem demanar a unes puntaires si podien assistir-hi i fer-nos una demostració. Així va començar el grup.


Ara, al local de l’associació, els dimarts al mati es fa el taller de puntes al coixí. És una labor que està l’abast de tothom i molt recomanada per exercitar els dits i activar la memòria.


Mentre, les trobades s’han anat realitzant i han canviat de lloc. La primera va ser a la Ronda d’Orient, d’altres a la plaça Laietana i també a la plaça de l’Escorxador. Últimament ja fa uns quants anys que les fem a la plaça de la Sardana. El seu emplaçament és molt agradable, i disposa d’una bona ombra que al juliol es molt d’agrair.


Les trobareu anunciades al programa de la Festa Major, el dissabte a la tarda. Actualment es una de les trobada més grans de l’entorn perquè hi assisteixen puntaires de altres poblacions. Es bo recordar que les primeres trobades no arribàvem a ser trenta puntaires i ara ja quasi som dues-centes i anem per la XIX trobada.


Us convidem a venir per veure que les puntes al coixí inclouen una gran varietat d’opcions amb treballs clàssics i moderns, de color blancs, negres i de colors vius.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2024 AV de Covadonga de Sabadell. All Rights Reserved.

Cerca